Doe een
aanvraag
logo

Uw hulp is hard nodig!

1 op de 9 kinderen verkeert in een situatie waarin ouder(s)/verzorger(s) onvoldoende middelen hebben om hen mee te laten doen met hun leeftijdsgenootjes. Deze kinderen blijven achter!

Kleding

Geen kleding meer van een grotere broer of zus of van een neefje of nichtje. Je eigen kleding kopen, daar krijg je blije kinderen van! Met €250 kunnen wij kinderen de mogelijkheid bieden om zowel in de zomer als in de winter een keertje zelf hun kleren uit te laten zoeken. Hoe gaaf is dat!

Doneer € 250

Sport & ondersteuning

Als kind jouw sport of hobby uit kunnen voeren is toch vanzelfsprekend? Of de beschikking hebben over een laptop voor schoolzaken, dat is normaal toch? Voor €250 kunnen wij kinderen de mogelijkheid bieden om te sporten, te zwemmen of kunnen wij kinderen ondersteunen wanneer er behoefte is aan bijvoorbeeld een fiets of laptop. Gewoon je ding kunnen doen, lekker!

Doneer € 250

Ik hoor erbij!

Wat als je als kind gewoon mee kunt doen met je leeftijdgenootjes? Hoe mooi is het als je twee keer per jaar je eigen kleren kunt uitzoeken en daarnaast ook nog je passie kunt uitoefenen en er gewoon bijhoort. Je niet buitengesloten te voelen? Voor €500 kan één kind er gewoon bijhoren!

Doneer € 500

Met uw hulp maken wij dit mogelijk

Wij bieden kinderen waarvan de ouder(s)/verzorger(s) onvoldoende middelen hebben de mogelijkheid om zelf twee keer per jaar kleding te kopen. Hoe gaaf is het als je zelf kunt bepalen wat je aantrekt? Deelname aan sport en cultuur met leeftijdgenootjes is belangrijk voor de gezelligheid en de ontwikkelng van kinderen. Door rechtstreeks de contributie te betalen aan verenigingen kunnen wij het mogelijk maken dat kinderen hun passie kunnen beoefenen. Met de fiets naar school kunnen gaan of beschikken over een laptop voor schoolzaken is niet voor ieder kind van- zelfsprekend. Ook hier ondersteuen wij gezinnen waar mogelijk.

Giften

Stichting Leergeld Gemert e.o. ontvangt giften uit het bedrijfsleven, van maatschappelijke organisaties en van particulieren. Als u ons wilt steunen, neem dan vooraf even contact op met ons via: contact@gemert-bakel.leergeld.nl.

Stichting Leergeld Gemert e.o. heeft een ANBI status (algemeen nut beogende instelling). Ons RSIN nummer is 818218538.

Wilt u meteen steunen? Dat kan:

Onze bankgegevens:

Stichting Leergeld Gemert e.o.
Rekeningnummer: NL43 RABO 0135 1845 92
 

Het is ook mogelijk een voorziening, dienst, activiteit of goederen aan te bieden waar kinderen kosteloos of tegen gereduceerd tarief gebruik van kunnen maken.

 

Contact

Mail uw voorstel of aanbod naar contact@gemert-bakel.leergeld.nl

* verplichte velden
*

Partner worden

Leergeld Gemert e.o. dankt haar bestaansrecht aan vrijwilligers, partners en de gemeenten Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel. Lees meer als u interesse heeft om partner te worden van Leergeld Gemert e.o.

Lees verder


Kleding doneren

In samenwerking met een lokale ondernemer heeft Stichting Leergeld Gemert e.o.in het werkgebied goed herkenbare kledingbakken geplaatst. Vanuit het principe:
“local for local” komt de opbrengst van de gedoneerde kleding helemaal ten goede van kinderen.

Lees verder


Aktie starten

Samenwerken om kinderen te helpen wordt steeds belangrijker. Neem contact met ons op als u een leuk idee heeft dat u samen met ons wenst uit te voeren.
Lees meer. Zie tekst even verderop!

Lees verder


Help Leergeld ook als u er niet meer bent.

U kunt ervoor kiezen om Leergeld Gemert e.o. te blijven ondersteunen zodat wij kinderen die dreigen buiten de boot te vallen kunnen laten meedoen

Lees verder

Laat ieder kind meedoen!