Doe een
aanvraag
logo

Doneren / Sponsoring

Ook de komende jaren is onze hulp helaas hard nodig. We zijn blij met de steun van onze gemotiveerde vrijwilligers, donateurs en samenwerkingspartners. Dankzij hen kan Leergeld Gemert e.o. haar missie waarmaken.

100% van de donaties aan Leergeld Gemert e.o. komt ten goede aan de kinderen. Doneer nu zodat we nog meer kinderen kunnen laten meedoen!

Stichting Leergeld Gemert e.o. ontvangt giften uit het bedrijfsleven, van maatschappelijke organisaties en van particulieren. Als u ons wilt steunen, neem dan vooraf even contact op met ons via: contact@gemert-bakel.leergeld.nl.

Stichting Leergeld Gemert e.o. heeft een ANBI status (algemeen nut beogende instelling). Ons RSIN nummer is 818218538.

Wilt u meteen steunen? Dat kan:

Onze bankgegevens:

Stichting Leergeld Gemert e.o.
Rekeningnummer: NL43 RABO 0135 1845 92
 

Het is ook mogelijk een voorziening, dienst, activiteit of goederen aan te bieden waar kinderen kosteloos of tegen gereduceerd tarief gebruik van kunnen maken.

 

Contact

Mail uw voorstel of aanbod naar contact@gemert-bakel.leergeld.nl

  * verplichte velden
  *

  Partner worden

  Leergeld Gemert e.o. dankt haar bestaansrecht aan vrijwilligers, partners en de gemeenten Gemert-Bakel, Laarbeek en Boekel. Lees meer als u interesse heeft om partner te worden van Leergeld Gemert e.o.

  Lees verder


  Kleding doneren

  In samenwerking met een lokale ondernemer heeft Stichting Leergeld Gemert e.o.in het werkgebied goed herkenbare kledingbakken geplaatst. Vanuit het principe:
  “local for local” komt de opbrengst van de gedoneerde kleding helemaal ten goede van kinderen.

  Lees verder


  Aktie starten

  Samenwerken om kinderen te helpen wordt steeds belangrijker. Neem contact met ons op als u een leuk idee heeft dat u samen met ons wenst uit te voeren.
  Lees meer. Zie tekst even verderop!

  Lees verder


  Help Leergeld ook als u er niet meer bent.

  U kunt ervoor kiezen om Leergeld Gemert e.o. te blijven ondersteunen zodat wij kinderen die dreigen buiten de boot te vallen kunnen laten meedoen

  Lees verder

  Laat ieder kind meedoen!