Doe een
aanvraag
logo

Regelingen • Samenwerkingen

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job maakt het mogelijk dat kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar, die thuis en op school geen echt feestje kunnen vieren, een mooi pakket ontvangen waarmee dat wel mogelijk is!
Boordevol verrassingen zoals dat hoort als je jarig bent!

Om dit mogelijk te kunnen maken wordt Jarige Job gesponsord door vele organisaties en particulieren. Bezoek de site van Jarige Job als u meer wilt weten over hun organisatie of als u een bijdrage wilt leveren aan hun werk: https://www.stichtingjarigejob.nl.

Cliënten van Stichting Leergeld Gemert-Bakel e.o. met kinderen in deze leeftijdscategorie kunnen hier gebruik van maken. Het pakket wordt dan thuisbezorgd, ongeveer twee weken voor de bij ons bekende dag van de verjaardag.
Als u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar contact@gemert-bakel.leergeld.nl.

 

Nationaal Fonds Kinderhulp

Omdat wij als Stichting beperkt zijn in wat wij kinderen kunnen bieden, doen wij regelmatig een beroep op het Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit Fonds ondersteunt ouders maar ook ons in aanvragen voor b.v. schoolreizen, digitale apparatuur.

Dit jaar hebben wij al een aantal keer een beroep op hen gedaan, waardoor kinderen de mogelijkheid hebben gekregen om deel te kunnen nemen aan examenreizen of de beschikking te krijgen op een Ipad of laptop voor school. Zonder het Nationaal Fonds Kinderhulp kunnen we niet aan al deze aanvragen tegemoet komen.

Wilt u meer weten over het werk van Nationaal Fonds Kinderhulp of wilt u een bijdrage leveren aan het werk dat zij doet, kijk dan op de site https://kinderhulp.nl/

 

 

Handige sites

Graag verwijzen wij u naar verschillende sites als u informatie en hulp wilt voor hoe om te gaan met geldzaken:

http://www.wijzeringeldzaken.nl/

http://moneyfit.nl/

http://geldfit.nl/

http://wijgaanhetfikksen.nl

http://www.levgroep.nl/dynapage.asp?sleutel-203

Laat ieder kind meedoen!